Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 iunie 2019

M-AM NASCUT IN BOTOSANI , oras patriarhal , oras unde a fost botezat EMINESCU.oras plin de verdeata SI PARCURI si de nostalgia locului unde nu se prea intampla nimic.oras cu filarmonica , teatru de papusi si teatru mare.oras cu un parc frumos unde duminica se auzeau din chioscul famfarei militate valsurile lui STRAUS , franturi din WOLFGANG AMADEUS MOZART , JOHANN SEBASTIAN BACH , GIUSEPPE VERDI  si multi altii si nelipsitele marsuri militare. notele alamurilor incantau pe cei ce se plimbau agale prin parc , pe cei ce se plimbau cu barcile si de o potriva pe cei ce poposeau la terasa de pe malul lacului la o bere rece si la un mic. atmosfera de terasa se completa cu mestesugitele sunete scoase de scripcele , acordeoanele si tambalurile muzicantilor de profesie - LAUTARI.

DESPRE MINE ?
numai de bine , dar pacat ca vremea trece.
inginer de profesie(mecano-electric)
in liceu ma "bateam" cu malaimare pt premii la concursuri de arta interpretativa , chiar daca el nu prea concura.
-cercetator stiintific la ICPTT Bucuresti in problem de trenuri
-cistigator a multor concursuri de interpretare , recitare
-laureat al festivalului national studentesc cluj-napoca-1971
-membru al trupei de teatru "podul" a casei de cultura a studentilor"grigore preoteasa" bucuresti.regizor instructor=catalin naum;coleg cu mihai zisu
-cistigator a multor concursuri atletice 1500 si 800 m.ultimul 1976 (crosul 1 mai - in timpul scolii de ofiteri de rezerva)
-etc. , etc...
o biografie completa...post mortem

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu